• bij dit pas gekochte type tel-170 bij aldi werkt het "handset zoeken" niet. er gebeurt niks, ook geen "pagin" op geen van beide handsets te zien"

  (het symbool op de drukknop op de basis is ook niet het symbool wat in de handleiding te zien is)

  Gesteld op 25-11-2018 om 11:50 in forum Teleline TEL 170 Misbruik melden
  • blijkbaar hebben de knopjes aan de bovenzijde van het basis station alleen met het antwoordapparaat te maken. het knopje "handset zoeken" zit aan de onderkant van het basis station. Geantwoord op 26-11-2018 om 10:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ondertussen bij u al gelukt?
   Ik ben nog steeds op zoek naar een oplossing om extra handset aan te sluiten.
   De knopjes in de handleiding kloppen niet. Geantwoord op 3-12-2018 om 12:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info