• Goedemiddag,
  Ik heb in mei 2019 een Sym Fiddle III euro 4 snor gekocht.
  Vanaf het begin al problemen vooral als de scooter gestart is en je wilt weg rijden dan is het geen doen. De eerste 700 meter is een drama, een kruispunt oversteken waar geen stoplichten staan is ronduit gevaarlijk omdat de scooter niet op gang komt. Hij blijft horten en stoten. Na de 700 meter krijgt hij ineens een opleving en rijdt prima. In de bochten waardeloos, hij komt dan op een dood punt zo lijkt het en wordt je er aan de voorkant bijna vanaf gegooid omdat hij ineens snelheid verliest.
  Als ik hem een half uur laat staan , weer weg wil rijden , zelfde probleem. weer horten en stoten, komt niet op gang.
  Ik ben al een paar keer terug geweest naar de dealer en daar wordt deze aan de computer gehangen maar geeft dan 'niets geks aan' Toch is de scooter niet goed. Heeft de scooter deze klachten door het nieuwe brandstof syteem? Is er een misschien een update?
  Dit is heel gevaarlijk rijden zo en ik vind het ook niet leuk meer.
  Sandra Angenent

  Gesteld op 7-10-2019 om 14:39 in forum Sym Scooter Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info