• Als de scooter sym symphony 2 of meerdere dagen stilstaat start hij moeilijk en kan ik niet
    direckt vertrekken omdat ik geen gas kan geven om te vertrekken. Al 2 maal binnen geweest
    bij daeler en voor uitleg heb ik gekregen dat alle 4 takt motoren als ze gestart zijn je ze eventjes moet laten warm draaien en dan pas kan je vertrekken.Ikzelf vind dit een rare uitleg.
    Heeht er iemand ervaring met dit fenomeen?

    Gesteld op 26-8-2014 om 20:37 in forum Sym Symphony SR Misbruik melden
    • Probeer in staande houding gas te geven en als ie gas oppakt ga dan zitten. Werkt bij mij ,maar ik weeg dan ook 110 kilo, 210 kilo koud ,trekt ie niet,dan wacht ik ook 30 tot 60 seconden. Geantwoord op 16-11-2014 om 19:24

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Mijn sym doet precies hetzelfde als hij een aantal dagen weken stilstaat start hij wel direct maar als ik gas bij wil geven trekt hij dit niet en slaat dan af. Ook als ik meer gas wil geven werkt dit niet hij houd dan helemaal in en heeft totaal geen trekkracht. Er is mij wel geadviseerd dat ik voor de betere smering en het mooiere lopen v.d. scooter beter de V-POWER benzine kan tanken. Ik moet hem ook behoorlijk lang laten lopen voor hij meer gas accepteerd en als hij dat een keer pakt dan is het goed dan loopt hij weer prima. Geantwoord op 5-12-2014 om 07:38

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
    • Ik kocht in juni 2014 een Sym Symphony SR 50. De eerste 500 km moest ik hem netjes inrijden, door niet harder dan 35 km/h te rijden. Daarna begonnen eigenlijk de problemen, de Sym sloeg steeds af. In de cilinder moest steeds een klepje worden bijgesteld. De Sym liep dan ongeveer 75 kilometer normaal, waarna het probleem weer opnieuw opdook en het klepje in de cilinderkop opnieuw moest worden bijgesteld. Ik krijg nu op garantie een nieuwe cilinderkop.

      Symtomen: De Sym slaat steeds vaker af. Heeft problemen om op snelheid te komen, wordt bergop abnormaal langzamer (snelheid onder de 30 km/h of komt zelfs helemaal niet meer verder).
      Zeer irritant, bij het opstarten moest ik vaak drie keer heel lang elektrisch herstarten om de Sym op gang te krijgen. Daarna komt hij bijzonder langzaam op gang, en slaat dan om de haverklap af. De Sym haalt niet echt een normale snelheid. Hij blijft ver onder de 50 km/h en verbruikt 1 op 25.
      Volgens het instructie boekje heeft deze Sym Symphony SR 50 een tankinhoud van 4,8 liter. Ik kon laatst 6 liter tanken, terwijl de tank nog niet helemaal leeg was! Geantwoord op 6-12-2014 om 19:07

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info