• Hallo,

    ik heb een Sym scooter, 4-takt motor. Onder de kap van het luchtfilter zit aan de rechterkant een gaatje, verbonden aan een slangetje wat naar voren loopt. Ik kan niet zien waar het slangtje naar toe gaat. Uit dit gaatje onder de luchtfilterkap lijkt wat olie/brandstof te komen. Weet iemand of dit kwaad kan en waar het vandaan komt?

    Groet, Jos.

    Gesteld op 25-8-2014 om 20:59 in forum Sym Mio Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met mijn sym mio 50. Ben ermee naar de garage geweest en het slangetje zat niet goed vast. De monteur heeft het toen vast gezet en het probleem leek verholpen, tot een week na de reparatie en er weer olie lekte. De monteur vertelde dat er altijd een beetje olie kan lekken en dat dat geen probleem is, maar het is wel vervelend, zeker zo kort op een reparatie. Je kan zelf makkelijk de buddyseat verwijderen (aan de binnenkant zitten 4/6 schroeven, als die los zijn vergeet daarna niet het contact van de startonderbreking los te halen) en dan kun je vanaf daar makkelijk bij het slangetje komen waar de olie uit komt. Geantwoord op 1-11-2014 om 11:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info