• Hallo ik heb sym mio 4tac maar als ik hem start gaat die aan als gas geef valt die uit wat zou dit kunnen zijn heb het heel lok al los gehad ze zijden kool tussen de kleppen dat ze niet meer sluiten nou ik heb het uit elkaar gedraait en was net zo mooi schoon iemand een idee wat dit zou kunnen zijn ik weet het niet meer

    Gesteld op 23-8-2019 om 01:09 in forum Sym Mio 50 Misbruik melden
    • Ik denk het volgende: misschien zijn de vijf rolletjes in de variateur die aan de linkerkant op de krukas zit, aan vervanging toe. Ik weet uit ervaring dat, als die rolletjes niet meer goed overweg kunnen met de middelpuntvliedende kracht omdat ze versleten zijn, ze de motor bij gas geven stikken, omdat de krukas niet op toeren kan komen! Ik zou die rolletjes en ook de snaar vervangen als ik jou was (ongeveer 70,- euro). Kool tussen de kleppen vind ik niet erg logisch... Ik hoop dat je de klepopening niet veranderd hebt. Succes.
      Geantwoord op 23-8-2019 om 17:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hey, hebt u dit op kunnen lossen? Mijne staat nu in de winkel met hetzelfde probleem... Benzinepomp vervangen maar niet opgelost. Alvast bedankt! Geantwoord op 25-9-2019 om 18:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info