• Hallo, ik heb het volgende met mijn mio. De richtingaanwijzers, elektrische start, claxon doen het niet meer. Wel kan ik starten met kicken en dan doet het verlichting wel gewoon. We hebben de zekering nagekeken, die is goed. Enig idee wat dit probleem zou kunnen zijn en wat het ongeveer zou gaan kosten. B.V.D. Walter

    Gesteld op 22-1-2018 om 12:25 in forum Sym Mio 50 Misbruik melden
    • Hoi Walter,

      Kan het zijn dat je accu leeg is? Niet meer oplaadt? Kortom: overleden is? Als je je Mio kickstart, dan werkt alles weer gewoon want je Mio maakt dan stroom, totdat je je Mio afzet. Een nieuwe accu YTX7A-BS van 12 Volt en 6 Ampere kostte mij onlangs een kleine EUR. 40,-. Mijn oude accu ging bijna 8 jaar mee. Geantwoord op 22-1-2018 om 13:58

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Wat misschien stuk is: je gelijkrichter. Deze zit onder je koplamp, achter het plastic aldaar. Dan laadt een nieuwe accu of oude accu niet meer op. In de tijd dat die gelijkrichter op mijn Mio stuk was, brandde ook het ene lampje na het andere vrij snel door. Ik heb toen de gelijkrichter laten vervangen door een goedkoop niet-Mio exemplaar en bleef het probleem aanwezig. Maar een originele Sym Mio gelijkrichter verhielp toen mijn probleem dat nieuw geinstalleerde lampjes doorbrandden. Originele Sym gelijkrichter kost circa Eur. 30,-. Hopelijk heb je met dit antwoord meer geluk. Anders zou ik het ook niet weten.... Geantwoord op 28-1-2018 om 15:49

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info