• Hoi, Heb net een Nieuwe SYM Fiddle2 nog wat gekocht.. Zit nu 430 kilometer en heb al zeker 10 tank beurten gedaan.. Is dit normaal? Lijkt me niet.. Verkoper zegt: gaat vanzelf over is normaal bij dit soort nieuwe scooters..
  Zou eigenlijk 1 op 30-50 km moeten rijden, toch..?

  Gesteld op 4-9-2017 om 10:43 in forum Sym Fiddle 2 Misbruik melden
  • Is de tank dan compleet leeg ?.

   Ik had het probleem om de 2 dagen, nu later bleek dat de meter in detank niet goed was afgesteld. uitgerekend wat ik rijd en kom dan ongeveer 1:45 met windscherm. Geantwoord op 23-12-2018 om 14:41

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb zelfde probleen met benzine meter.Geeft niet juist de rest van benzine in tank aan.ik vul die om de +-100 km bij
   aub uw gevraagd antwoord.dus op tijd controleren qua benzine. Geantwoord op 24-12-2018 om 11:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info