• Mijn koplamp staat te hoog en ik wil deze bijstellen.
  Hoe moet ik dit doen?

  Gesteld op 7-1-2017 om 17:41 in forum Sym Fiddle 2 Misbruik melden
  • Er zit een schroef aan de buitenkant van de koplampunit aan de onderkant (verstopt een beetje) die moet je iets los draaien, vervolgens kan je tegen het glas van de koplamp duwen tot de gewenste oriëntatie. vergeet niet de schroef weer vast te draaien. Helemaal eruit draaien is neit nodig. Geantwoord op 13-1-2017 om 10:01

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Aan de onderzijde van de lamp zit een schroefje. Dit is een stelsschroef. Beetje losdraaien en je kun de koplamp vertikaal bewegen. Geantwoord op 6-10-2020 om 11:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info