• Goedemiddag,
  Mijn scooter wil niet starten. Het start alleen met kickstart. Ook doen mijn richtingaanwijzers het niet.Wie kan mij vertellen waar ik naar moet zoeken voor een storing of mankement ?

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Gesteld op 15-7-2018 om 14:22 in forum Sym Allo - Cello Misbruik melden
  • Aan de rechterkant zitten twee kabeltjes onder de gas hendel daar moet je kijken die zijn. voor het starten en voor het licht Geantwoord op 15-7-2018 om 15:38

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • En als het daar niet aan licht op de voetenplank zit een klepje die moet je los draaien daar onder zitten de zekerring en ver nieuwen. Geantwoord op 15-7-2018 om 15:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info