• Ik heb een Sym Allo Retro, waarvan de tandwielen in de cardan bij 25 km/u hinderlijk gaan janken. Heb dikkere olie (Castrol 75w 140) er in gedaan. Help wel iets, maar toch niet voldoende. Zijn er meer van die klachten?

  Gesteld op 8-9-2014 om 11:37 in forum Sym Allo - Cello Misbruik melden
  • ik heb dat zelfs nog niet gehoord van dat hinderlijk gaan janken
   volgens de beschrijving wat betreft transmissieolie schrijven ze het volgende voor er moet bij demontage 100-105 cc bij / ... bij vervangen 90-100cc
   ze raden MOTUL scooter Gear SAE-w90
   en gebruik SAE85-90 wanneer het vriest (buitentemperatuur onder 0)
   groeten Geantwoord op 8-9-2014 om 12:58

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info