• Beste mensen,
    Sygic opgestart ... adres opgezocht ... dan tik ik op Routebeschrijving ... doet iets maar Sygic sluit de app af .?? Wat is er aan de hand???? Iphone 5 iOs 10.3.3

    Gesteld op 23-6-2020 om 13:36 in forum Sygic GPS Navigation iOS Misbruik melden
    • Heb andere vraag. Heb al 3x met Sygic gemaild maar krijg geen antwoord. Zit in Frankrijk en kan hier wel routeberekening krijgen , maar niet terug naar huis. Geeft steeds aan routeberekening mislukt kan coördinaten niet vinden. Heeft iemand hier een antwoord op, aangezien ik van Sygic niets hoor. Geantwoord op 14-7-2020 om 17:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info