• Heb sygic premium gekocht maar de spraak doet het niet tijdens het navigeren, weet iemand wat ik nu moet doen

  Gesteld op 8-1-2020 om 12:00 in forum Sygic GPS Navigation iOS Misbruik melden
  • in Sygic zitten twee verschillende menu structuren, de eerste wordt aan gegeven met drie puntjes rechts onder. hier kan geluid uitstaan luidsprekerafbeelding met kruisje is uit.
   het tweede menu bevindt zich links boven (drie streepjes) kies hier instellingen en geluiden en meldingen, en vervolgens geluidinstellingen. dit kan samen met het gewone geluidsniveau van uw Iphone voor de nodige problemen zorgen succes.
   werkt dit niet is opnieuw installeren de beste oplossing.
   Geantwoord op 8-1-2020 om 20:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info