• Goedeavond, ik heb Sygic Camper-truck geinstalleerd op een IPad 2 zonder gps functie dus alleen Wifi,
  kan ik deze overzetten naar een IPad 2met GPS

  gr

  Gesteld op 4-8-2017 om 19:31 in forum Sygic GPS Navigation iOS Misbruik melden
  • Bestaan er IPads 2 zonder GPS functie? Maar je kan de app gewoon op een ander Apple product downloaden met je Apple ID, hoor Geantwoord op 4-8-2017 om 23:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja de Ipad met alleen Wifi heefy geen GPS finctie.
   Maar inmiddels de app van die met Wifi verwijdert.en opnieuw op die met Gps finctie gezet , en het werkt. Geantwoord op 8-8-2017 om 20:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info