• Goede middag, Heb net een Suzuki burgman 650 bj 2015. Kan je de achteruitkijkspiegels appart instellen ? Zo Ja welke knop moet je gebruiken? Dank voor een antwoord. Mvg

  Gesteld op 25-5-2019 om 13:40 in forum Suzuki AN 650 Burgman K3 Misbruik melden
  • Hoi burgemeester.
   Interessant vraag ik zou het niet weten. Maar misschien de spiegels in hun behuizing voorzichtig een beetje de goede richting duwen .
   Due van mij staan precies goed dus eigenlijk nooit over nagedacht Nou als je wat weet dan horen wij het graag. Suc 6 Aai Geantwoord op 26-5-2019 om 11:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info