• Wat is er aan de hand als ik de hsa 86 start gaat de eerste 15 a20 seconde normaal naar daarna begind hij meer lawaai te maken aan de motor of aandrijving

    Gesteld op 23-8-2018 om 22:14 in forum Stihl HSA 86 Misbruik melden
    • Ik ben een prof. tuinaannemer met 25 jaar ervaring en werk al meer dan 15 jaar met een Pellenc haagschaar. Deze maakt na een dagje werken ook iets meer lawaai. Dat zit de tandwielkast. Heel makkelijk kan ik er smeervet en een kleine hoeveelheid vloeibare smeerolie in doen. Hierna is deze haagschaar fluisterstil. Dus, ik denk dat ook bij Stihl het stugge vet mankeert, die de tandwielen stil over elkaar laat draaien. Ik werk soms nu ook met een HSA 86, en die knettert inderdaad wel. Veel meer dan de Pellenc. Helaas is bij de HSA geen smeernippel of een gat in de tandwielkast. Ik geloof eigelijk niet in de langdurig gebruik zonder extra te kunnen smeren.

      jan Geantwoord op 17-7-2019 om 23:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info