• Ik heb een Stella Livorno 2019. Hoe pas ik de begrenzing van de ondersteuning aan?

  Gesteld op 22-10-2019 om 13:46 in forum Stella Fietscomputer Misbruik melden
  • Bovenste en onderste pijltje inhouden, vervolgens 3 keuze menu .. ga naar speed, zal vast op 27 staan standaard. Met bovenste pijltje limiet verhogen tot 40. Geantwoord op 19-11-2019 om 04:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Met bovenste en middelste knop ingedrukt houden kom ik in het 3 keuzemenu.
   Als ik dan weer die combinatie vasthoud kom ik in 1, het instellen van de wielmaat en als ik de bovenste en de onderste vasthoud kom ik in 3 waar ik voor efficient, hybrid of sport kan kiezen.
   Ik heb diverse andere combinaties geprobeerd maar kan die van de begrenzer (2) niet vinden.
   Weet je ook wat die combinatie is? Geantwoord op 26-11-2019 om 17:42

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info