• Hallo,
    Heb laatst de Sony kd55x8505b gekocht en ben er helemaal tevreden over alleen heb ik een 3 tal vraagjes: 1. Ik heb alles werkend via mijn versterker behalve als ik een filmpje via you tube ofzo op de tv afspeel dan hoor ik alleen het geluid van de tv zender. Weet iemand hoe ik alles via de versterker kan horen?
    2. Als ik gewone tv kijk HD dan heb ik af en toe nog dat de horizontale strepen gaan storen... Flikkeren enz. Weet iemand wat ik daarvoor moet veranderen qua instellingen ofzo?
    4k filmpjes geen last van.
    3. Als ik normale tv uitzendingen kijk heb ik soms bij bewegend beeld zoals mensen dat het schokkerig verloopt. Iemand een idee wat ik daarvoor moet veranderen? Is dat ook iets in de instellingen dat ik moet verranderen? Alv. Bedankt voor de reactie's.

    Gesteld op 12-4-2015 om 10:23 in forum Sony LCD TV Misbruik melden
    • Hallo,
      Ik bezit dezelfde tv en had dit voornamelijk bij een lichtkrant onder in beeld. Het bleek de setting van mijn satelliet-tuner te zijn. die stond op 1080p maar nadat ik de instelling op de satelliet-tuner in 1080i had veranderd, kreeg ik een vloeiend beeld. Als uw tv signaal van een provider-decoder komt, dan de settings van de decoder controleren.
      Hoop dat het lukt...succes! Geantwoord op 28-12-2015 om 12:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info