• ik zit even met een rare vraag

    ik heb vandaag de PS2 tevoorschijn getoverd en aangesloten
    alles zit zoals het hoort alleen het enige wat ik niet snap is het beeld
    de Playstation zelf gaat wel aan en de controllers werken
    ik krijg alleen geen beeld meer.. dacht eerst komt door de kabel maar ben vandaag opzoek gegaan naar een Nieuwe kabel en die heb ik gelukkig weten tevinden bij een Handelshuis ondanks dat nog steeds geen beeld dus het lag niet aan de kabel wat kan het wel zijn ?

    help me aub want heb 2 kinderen die morgen graag willen spelen

    Gesteld op 6-2-2018 om 21:15 in forum Sony Playstation 2 Misbruik melden
    • Wellicht een beetje laat deze reactie, maar misschien helpt het anderen nog!
      Poster typt dat hij geen beeld meer krijgt. Met nieuwe kabel zal hij de aansluitkabel van de PS2 naar de tv/monitor bedoelen. Deze heeft hij met een nieuw aangekochte vervangen en die geeft ook geen beeld-resultaat? Laten we er van uitgaan dat er niks defect is!
      Dan lijkt het als enigste te instelling op de monitor/tv te zijn ofwel even kijken of er voor scart/composiet(tulp) of tegenwoordig de HDMI instelling juist staat even proberen en je ziet opeens je playstation/spel weer verschijnen.... zo simpel kan het zijn. Wel weggegooid geld voor die nieuwe kabel dan.... Mocht het zo zijn dat de laser defect is krijg je altijd nog je menuscherm of zoiets te zien nooit geen beeld dat weg is. Als je moederbord van je playstation defect is door bijvoorbeeld een te hoge stroompiek eroverheen dan doet je controller het ook niet meer en hij gaf aan dat die nog iets deed, daar komt de vraag bij hoe kan/kon hij dat weten als hij geen beeld had?


      /
      Geantwoord op 28-12-2020 om 21:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info