• Mijn PRS-T2, zie vraag hieronder waar ik reactie kreeg van Nikki. De aansluiting met een tandenborstel schoongemaakt, tip van mijn buurman, toen kon ik weer opladen. Maar helaas blijft de reader in slaapmode staan. Iemand nog een oplossing? mvg, Olga

    Gesteld op 3-1-2021 om 16:17 in forum Sony PRS-T2 Misbruik melden
    • Ik ga nog even verder "pluizen" of ik iets kan vinden, maar zit wat slecht in mijn tijd, zoveel andere klusjes. Maar ik probeer nog wel wat. Niki Geantwoord op 7-1-2021 om 19:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info