• hallo ik heb een sony experia e en heb laatst de code gewijzigt. ik weet het niet meer en weet ook niet hoe ik het kan risetten. ik wil graag weten hoe ik weer op mijn telefoon kan want ik heb het inmiddels al 10000 keer fout getypt XD. ik denk niet dat iemand gaat antwoorden want dat doen mensen bijna nooit... maar als je het dan toch weet laat het mij weten... alvast heel erg bedankt en ik weet dat dit een rare brief is, maar ik ben 11 haha. help mij anders krijg ik op mijn donder en dan mag ik nergens meer heen want dan ben ik niet bereikbaar. het kan ook zijn dat er een paar typfoutjes in deze brief zitten, negeer het maar. veel succes met oplossingen bedenken. ik wil graag ook alle dingen die op mijn telefoon staan houden en niet dat alles oppeens weg is.. nou ja bedankt alvast doei

  Gesteld op 9-6-2015 om 18:29 in forum Sony Ericsson Xperia E C1505 Misbruik melden
  • nou eigenlijk weet ik het niet maar je kan misschien ja... er staat een soort van code achter op je sim kaartje.. die kan je intoetsen en dan doet ie het misschien. anders kan je ook gewoon je sim kaart in een andere telefoon doen Geantwoord op 9-6-2015 om 18:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • als het de pincode van je simkaart is kan je een puk code ingeven ; die staat normaal op een kaartje waar je sim kaart in bevestigd was; als je deze puk code niet meer weet moet je contact opnemen met je provider ( proximus ; mobistar ; telenet ) Geantwoord op 10-6-2015 om 10:29

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info