• Ik ben in het bezit van het DVD Home Theatre System
  van Sony DAV -DZ 110 en wil daar een Denon draaitafel
  op aansluiten. Ik heb het geprobeert met een extra voor-
  versterker maar het is niet gelukt. Wie kan mij verder helpen. Bij voorbaat dank.

  Gesteld op 14-3-2012 om 00:12 in forum Sony DAV-DZ110 Misbruik melden
  • Dat gaat niet, raadzaam is, en dat is ook de goedkoopste oplossing een (2e hands) goedkoop 2 kanaals mengpaneeltje tussen draaitafel en audio versterker aan te sluiten. Geantwoord op 22-10-2014 om 14:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info