• Beste mijn garagepoortopener Sommer Sprint 550 een 4tal weken geleden ging deze niet meer toe de poort heb ik dan handmatig gesloten en ze heeft tot vorige week terug gewerkt.
    Nu gaat ze enkel maar open en na ze handmatig gesloten te hebben gaat ze ook weer open.
    Heb je enig idee wat de fout is.
    Ps volgens de handleiding moet de ketting regelmatig gesmeerd en proper gemaakt worden iets wat bij deze zeker goed is gebeurt.

    Dank bij voorbaat
    eugeengaethofs@hotmail.com
    0475 350602

    Gesteld op 2-6-2015 om 23:14 in forum Sommer Garagepoortopener Misbruik melden
    • Geachte heer Gaethofs,

      Het lijkt er op dat U problemen heeft met een versleten loopwagen. Deze gaat na lange tijd enige slijtage vertonen in de vorm dat hij niet meer open of dicht wil. Deze loopwagens zijn te bestellen bij Parkeerapparatuur.nl => Klik op deze LINK

      Het onderhoud aan de ketting bestaat voornamelijk uit schoonhouden, een op voldoende voorspanning. Vooral NIET de ketting smeren. De ketting beweegt niet (staat altijd stil!) en wordt gebruikt om stroom te geleiden. Vandaar dat smeren of invetten juist problemen veroorzaakt. Mocht een ketting zeer droog en stoffig zijn, kan een klein beetje ballistol-spray de oplossing zijn.

      Antoine

      Parkeerapparatuur.nl Geantwoord op 6-4-2016 om 11:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info