• De poort opent niet meer na bediening via de drukknop of de afstands bediening. De lamp brand echter wel. Ik meet geen spanning op de contacten richting loopwagen.
    Ik vermoed dat de besturingsprint kapot is of de relais die erop zit? Kan ik de relais vervangen of moet gans de print vervangen worden? Moeten na vervanging de afstandsbedieningen opnieuw geprogrammeerd worden alsook de eindelopen opnieuw ingesteld?
    Bestaat er een handleiding voor dit alles ? Wat is het onderdeelnr en de kostprijs ?
    Alvast bedankt voor u medewerking!

    Gesteld op 25-11-2015 om 11:04 in forum Sommer Sprint 550S Misbruik melden
    • Hallo,

      Uit uw verhaal blijkt inderdaad dat de besturingsprint defect is.
      Deze kunt u bestellen via onze webshop www.parkeerapparatuur.nl.
      Deze kunt u hier vinden Klik op deze LINK
      De kosten voor de besturingsprint bedragen € 143,99 inclusief BTW.

      Helaas hebben wij deze op dit moment niet op voorraad, maar wij kunnen deze in een week tijd leveren. Spoedbestelling is ook mogelijk, maar dan komen er wel extra kosten van € 35,- bij.

      U moet inderdaad alles opnieuw programmeren.

      Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze stellen via info@parkeerapparatuur.nl of via onze webshop www.parkeerapparatuur.nl

      Met vriendelijke groet,
      www.parkeerapparatuur.nl Geantwoord op 25-11-2015 om 11:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info