• betr type 62873 kr 60115 gaf lo aan batterijen verwisseld en doet het helemaal niet meer??????

  Gesteld op 7-10-2014 om 11:31 in forum Soehnle Weegschaal Misbruik melden
  • Hier zelfde probleem. Batterijen waren niet eens leeg, maar deed niets meer. Nieuwe batterijen, maar geen sjoege. Wie weet de oplossing? Geantwoord op 27-11-2014 om 16:27

   Waardeer dit antwoord (39) Misbruik melden
  • Allemaal erg leuk maar is er al een oplossing voor het probleem aangedragen met name door de producent? Of laat die de consument in de kou staan?
   Hier hetzelfde probleem dus weegschaal 50 euro na 3 jaar niet meer werkend. Ik denk niet dat wij ooit nog eenmaal een product van Soehnle zullen kopen of aanraden als de leverancier zo met de kopers omgaat. Geantwoord op 22-1-2015 om 15:40

   Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
  • De oplossing voor dit probleem is simpel....apparaat bij het grofvuil ..en een nieuwe kopen maar dan van een ander merk. Geantwoord op 21-5-2019 om 09:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info