• Ik heb sinds kort deze weegschaal maar het vetpercentage, spiermassa en vochtmeting wijkt erg af van wat ik op de sportschool met. Ik heb eerst thuis gemeten en vervolgens op de sportschool, het tweede getal is de waarde van de sportschool. Vocht percentage 51% /58% spiermassa 38%/43% en vetmassa 24,8% / 14,9%. Ik vertrouw meer op de meting van de sportschool. Ik ben 189 cm weg 89kg met een buikomvang van 86 cm. Hebben meer deze ervaring

  Gesteld op 5-9-2015 om 16:55 in forum Soehnle 63317 Exacta DE LUXE Misbruik melden
  • Ook mijn verhouding met sportschool en thuis wegen is een enorm verschil. Vet in sportschool is 26% en thuis 34,2%. Spier sportschool is 30% en thuis 33%. Eigenlijk gewoon een slecht apparaat. Geantwoord op 17-11-2015 om 21:30

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Ik kom toevallig dit bericht tegen omdat ik problemen heb met de weegschaal maar wil toch even over iets anders reageren.

   Die metingen op de sportschool / deze weegschaal over vet %, vocht, spiermassa etc etc kun je per direct de prullenbak in gooien. Je hebt er werkelijk niks aan. Dat verklaard ook de verschil in metingen, komt simpelweg omdat deze apparaten niet accuraat zijn ook die in de sportschool!
   Enige manier om bijvoorbeeld je vet percentage te laten meten is door iemand die dat kan met een 4 of 7 punt meting.

   Emiel
   Personal Trainer. Geantwoord op 13-3-2016 om 23:33

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info