• Mijn smeg vaatwasser is net voor het einde van het programma gestopt.geen foutmelding maar gewoon uit, er is niets met de stekker of stekker doos aan de hand. In welke richting moet ik zoeken?
  Groet joke

  Gesteld op 19-7-2017 om 17:31 in forum Smeg STA 6143 Misbruik melden
  • Hallo, al opgelost? Ik heb nu hetzelfde probleem denk ik. In het display staat 'End' (programma geëindigd) en van de 5 leds aan de linkerkant op het display knipperen de twee rechtse. Geen beweging meer in het apparaat te krijgen ..... !!
   Mocht je een oplossing hebben dan hoor ik het graag. Geantwoord op 10-6-2018 om 23:05

   Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
  • Hallo

   Er schijnt in een smeg vaatwasser niet 1 maar 2 printplaatjes te zitten...deze waren kapot. Dit is best een dure reparatie, zeker omdat het er 2 zijn.Eind van t liedje was dat ik mijn mooie vastwasser bij het grove vuil moest achterlaten. Het schijnt vaker voor te komen bij dit merk. Geantwoord op 10-6-2018 om 23:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info