• Ik heb sinds kort de Huawei P20 Lite en heb een probleem met het uitschakelen van de 'modus zonder aanraken'. Op internet heb ik al vele antwoorden gevonden, waaronder "Ga naar 'Instellingen' Scroll naar 'Slimme assistentie' Druk op 'Meer' Druk op 'Modus Touch-Uitschakelen". Echter heb ik bij Slimme assistentie niet de optie om op 'meer' te klikken en bestaat de instelling 'modus touch' niet in mijn instellingen. Graag zou ik willen weten hoe ik de modus zonder aanraken kan uitschakelen, ik wordt er namelijk helemaal gek van.

  Gesteld op 2-5-2018 om 10:19 in forum Telefoon Smartphone Misbruik melden
  • hebben jullie een schermglas op jullie gsm gezet? haal die er maar af, dit dekt de sencor af. het beschermglaasje mag dus absoluut niet dicht zijn vanboven, je moet er ene opzetten met een grote inkeping zodat alles vrij is (ook) naast de luidspreker. Geantwoord op 2-9-2018 om 11:52

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Aan zijn die met dit probleem,zaten wat was nunse oplossing ? Ik heb namelijk het zelfde bij mij PRO20. Ik kan zelfs niet vegen om op te starten. Geantwoord op 2-2-2019 om 00:17

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Volgens mij is het gewoon: instellingen - - > slimme assistentie - - > modus tikken uitschakelen. Ik had er net last van toen ik hem in water proef zak deed en dit leek mij t meest logische.. En het is gelukt. Hoop dat t voor de andeten ook zal helpen Geantwoord op 9-5-2019 om 23:31

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Wat een onzin bij de p20 zit het bij toegankelijkheidsopties, slimme assistent bestaat in instellingen bestaat helemaal niet. Wat een troep. Geantwoord op 28-7-2020 om 15:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info