• als ik mijn huawei aanzet krijg ik de melding: geen simkaart, alleen noodoproep, terwijl er wel een simkaart geplaatst is, ik heb een andere simkaart geprobeerd met hetzelfde resultaat, wat moet ik doen om weer een startscherm te krijgen?

  Gesteld op 29-6-2014 om 17:10 in forum Telefoon Smartphone Misbruik melden
  • ik heb dat ook dus kan ik niet bellen maar voor de rest kan ik alles met men telefoon doen wat ik wil maar ik heb wel een simkaart in men telefoon Geantwoord op 31-5-2015 om 17:40

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • Zelfde probleem hier. Eerst kreeg ik geregeld simkaart ontgrendelen. Dus pin uitgeschakeld, nu krijg ik geregeld alleen noodoproep toegestaan en ook geen 3g dan Geantwoord op 8-7-2015 om 11:21

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info