• ik heb een x4 n300 router, als ik met mobiel verbind zegt die wel verbinding maar apparaat ( de x4 router ) levert geen internet ( of iets in die richting vermeld die dan )
    wat te doen? en zeg aub niet dat ik dit moet doen : Onze helpdesk is bereikbaar via e-mail, telefoon of live chat. Voor onze contactopties, volg deze instructies:

    1. Ga naar www.sitecomlearningcentre.com/nl
    2. Voer je productcode en versienummer in
    3. Klik op een willekeurige Veelgestelde vraag
    4. Scroll naar het einde van de veelgestelde vraag (mogelijk moet je eerst naar de volgende pagina gaan)
    5. Klik op de link voor persoonlijk contact

    want dat heb ik geprobeerd maar als ik op "ga verder" klik is het enige wat er gebeurt dat de pagina refreshed.

    MVG

    Gesteld op 5-10-2015 om 21:33 in forum Sitecom wireless network 300n router Misbruik melden
    • Als onze support website niet goed laadt bij u, probeer het dan eens vanaf een ander apparaat of met een andere browser (bv. Firefox, Chrome). Bij deze een direct link naar de contactopties: Klik op deze LINK

      Op basis van de gegeven informatie is het niet vast te stellen wat er precies gebeurt, dus hierover contact opnemen met de helpdesk lijkt mij het beste. Om mogelijk al een oplossing te bieden:

      Als het probleem alleen met 1 mobiel is, kan het helpen om via het routermenu onder 2.4Ghz WiFi > Basic het kanaal aan te passen. Mogelijk heeft dit apparaat dan last van een verstoring van het signaal.

      Als het probleem bij alle apparaten speelt, kunnen deze instructies mogelijk helpen: Klik op deze LINK

      Vriendelijke groet,
      Maarten
      Sitecom Webcare Geantwoord op 6-10-2015 om 09:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info