• Mijn MAXXTER Wifi repeater heeft vanaf januari uitstekend gewerkt samen met de SITECOM router N300. Het was een kwestie van WPS knopop de router indrukken en vervolgens de WPS knop op de repeater. Plotseling viel de verbinding weg en was met geen mogelijkheid meer op te starten. Aangezien ik er van uit ging dat de repeater defect was heb ik een nieuwe gekocht t.w. de LAB31 maar ook deze verbinding komt niet tot stand. Ook niet na vele probeersels.
    Hoe kan ik dit oplossen?
    Groetjes
    Job Witte
    jojo.witte@gmail.com

    Gesteld op 19-4-2015 om 13:29 in forum Sitecom wireless network 300n router Misbruik melden
    • Ik heb zelf een maxxter van de action . En een op het werk. Beide wifi repeaters gingen snel stuk. Probleem zijn de electrolytische condensatoren (elco); deze cylindervormige onderdeeltjes zijn van zulke slechte kwaliteit dat ze heel snel bol gaan staan. Je herkent door een lichte bolling aan de bovenkant van de onderdelen. Vervangen van dat bol staande elcootje (open maken, ff uitsolderen en een nieuwe insolderen) verhelpt het probleem. HIj werkt weer als vanouds. De kosten.... 10 cent...
      Let op de polateit! een Elco heeft een plus en de min kant staat aangegeven. Doe die in de zelfde richting als de origienele, anders plof! Geantwoord op 18-2-2016 om 18:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Elcootje vervangen ok. Moet lukken, maar hoe heb je um opengemaakt? Door de twee schroefjes los te draaien gaat ie open en kan de print eruit, maar bij de voeding kan ik niet bij. Deze lijkt achter een gegoten onderdeel te zitten. Geantwoord op 22-10-2016 om 15:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info