• ik heb een ln 555 homeplug duo set. het deed t altijd goed maar nu brand het lampje vd stekker niet meer. ik krijg het niet opgelost, er branden dus maar 2 lampjes power en internet maar doordat stekker niet brand, kan je ze niet met elkaar verbinden. de site Klik op deze LINK werkt ook niet , hier wordt naar verwezen om ze via de computer te verbinden

    Gesteld op 24-7-2016 om 15:01 in forum Sitecom homeplug adapter Misbruik melden
    • Probeer onderstaande stappen; vaak werkt het dan weer:

      Ik raad u aan om beide Homeplugs bij elkaar in de buurt te plaatsen (direct in wandcontactdoos, niet in stekkerblok of verlengsnoer), ze te resetten naar fabrieksinstellingen en ze opnieuw te 'pairen'.

      Druk op de basis plug (degene met het stopcontact, geplaatst bij uw modem/router) de knop onderop gedurende 20 seconden in, terwijl deze in het stopcontact zit. Druk vervolgens met behulp van bv. een paperclip de reset knop in (eveneens 20 seconden) op de WiFi plug, die eveneens aangesloten is en de power schakelaar op 'on' staat.

      Nu kunt u de plugs opnieuw elkaar laten vinden door eerst op de WiFi plug de security knop 2 tot 3 seconden ingedrukt te houden en vervolgens de knop op de basis plug 2 tot 3 seconden ingedrukt te houden. Deze laatste handeling moet binnen 1 minuut na het drukken op de security knop van de WiFi plug plaatsvinden.

      Normaal gesproken moet de data LED nu permanent gaan branden op beide plugs en kunt u gebruik gaan maken van de (WiFi) verbinding.

      Met vriendelijke groet,


      Sitecom Webcare Geantwoord op 25-7-2016 om 17:21

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info