• ik kan de site Klik op deze LINK niet openen. Hoe los ik dit op?

  Gesteld op 22-11-2015 om 16:37 in forum Sitecom homeplug adapter Misbruik melden
  • Bij verbindingsproblemen naar de instelpagina van de homeplug:
   - Controleer voordat u begint of de WiFi homeplug verbonden is met een andere homeplug die verbonden is met een router (data/stekker led is groen op beide homeplugs).
   - Zorg er voor dat u rechtstreeks verbonden bent met de WiFi homeplug (LN-554) en niet via de router, probeer zowel draadloos als bedraad (met draadloos uitgeschakeld).
   - Met een Mac kunt u proberen om in plaats van de pagina Klik op deze LINK de pagina Klik op deze LINK te openen.
   - Test of de pagina wel werkt wanneer u een andere browser probeert (bv. Firefox of Chrome) of de pagina probeert te openen van een ander met de WiFi homeplug verbonden apparaat.
   - Opent de pagina nog steeds niet, probeer dan in plaats van sitecom.plug het IP-adres van de WiFi homeplug te openen. Het exacte IP-adres vindt u terug in de DHCP client lijst (verbonden apparaten lijst) van de router.

   Lukt het niet, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Contactopties vindt u hier: www.sitecomlearningcentre.com/nl/products/ln-555v1001/wi-fi-homeplug-500-mbps-combo-pack/contact

   Vriendelijke groet,
   Maarten
   Sitecom Webcare Geantwoord op 23-11-2015 om 09:21

   Waardeer dit antwoord (48) Misbruik melden
  • Heb alle handelingen en invullen WPA2 code meerdere keren uigevoerd.
   Blijf echter de 'melding geen internet, beveiligd' krijgen. Wat te doen?
   Site http:sitecom.plug is niet bereikbaar. Geantwoord op 2-12-2017 om 13:26

   Waardeer dit antwoord (99) Misbruik melden
  • Kan geen verbinding tot stand brengen ondank dat bik de voorgeschreven handelingen verricht. Als de verbinding wel eens tot stand komt, valt hij toch weer uit. Geantwoord op 28-3-2019 om 12:17

   Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
  • Hoi, ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb een modem van Ziggo en daarnaast heb ik de sitecom ln 555 voor Wi-Fi op zolder.
   De Wi-Fi van de sitecom (of hoe je dat ook zegt??) werkte ineens niet meer. Mijn apparaten (telefoon, tablet enz) gaven aan dat het ip adres niet opgehaald kon worden. Dus heb ik maar even alles gereset. Alle stekkers eruit gehaald, modem van Ziggo, en de sitecom dingen. Na een paar minuten de stekker van het modem er weer in gedaan en de stekkers van de sitecom.
   De homeplugs in dezelfde stoppengroep geplaatst (anders vonden ze elkaar niet) en een harde reset gedaan (dmv security knop ingedrukt houden 20 sec en daarna de reset knop met vieligheidsspeld 20 sec ingedrukt) Inmiddels de 2 sitecom producten wel weer met elkaar verbonden gekregen. Er zijn 3 lampjes groen (power, data en wifi). Ziggo verbinding werkt ook.
   Maar de apparaten (telefoon, tablet enz) zien wel de sitecom maar er wordt aangegeven "kan ip adres niet ophalen".
   Ik weet niet meer wat ik moet doen behalve een nieuwe sitecom kopen.
   Hebben jullie nog een idee? Of is de enige oplossing een nieuwe kopen? Dank jullie wel alvast voor het meedenken.
   Groetjes Carola Geantwoord op 26-1-2020 om 15:23

   Waardeer dit antwoord (64) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info