• Opeens brandt het data lampje niet meer op mijn LN 555 homeplug met wifi. Wel nog bij de homeplug met stekker. Deze is bij de router geplaatst en de wifi homeplug op zolder.Daar hebben we dus opeens geen internet meer. Erg vervelend!!!

    Gesteld op 17-8-2015 om 11:04 in forum Sitecom homeplug adapter Misbruik melden
    • U bent niet de enige met dit probleem; probeer al de hele ochtend hier iets aan te doen door opnieuw in te stellen; ook de resetknop helpt niet. Wie weet er een antwoord? Geantwoord op 17-8-2015 om 11:17

      Waardeer dit antwoord (100) Misbruik melden
    • Wanneer de data-led uit is, zullen de homeplugs of niet op dezelfde interne netwerknaam ingesteld staan of zal de verbinding via het stroomnet verstoord worden. Probeert u het volgende:

      VERBINDEN MET SECURITY KNOPPEN:
      1. Druk de Security knop op de WiFi homeplug in voor 2 tellen. Indien de zoekmodus hiermee succesvol gestart is, zou na (!) het loslaten de power-led moeten gaan knipperen. Knippert de power-led niet, probeer het dan opnieuw (bv. iets korter/langer).
      2. Druk vervolgens, binnen een minuut, de Security knop op de Socket homeplug in voor 2 tellen (21-22-los). Ook hier hoort de power-led te knipperen.
      3. Wacht 2 a 3 minuten totdat de apparaten met elkaar verbonden zijn, het data/stekker ledje dient op beide homeplugs te gaan branden.

      Indien dit niet werkt:

      VERBINDEN DOOR RESET
      Op de homeplug met stopcontact aansluiting houd u de 'Security/reset' knop onderop het apparaat voor 20 seconden ingedrukt. Op de WiFi homeplug dient u met bv. een paperclip de verzonken resetknop voorop het apparaat voor 20 seconden ingedrukt te houden. De apparaten dienen hiervoor in een stopcontact geplaatst te zijn en niet in stand-by te staan (power-led knippert langzaam). De apparaten worden dan teruggezet naar fabrieksinstellingen en zullen hierdoor in hetzelfde interne netwerk geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om ze met elkaar verbinding te laten maken.

      Indien de apparaten elkaar niet vinden en de data-leds niet gaan branden, kan dit veroorzaakt worden door storing op het stroomnet. Test u de homeplugs eens op een ander stopcontact of controleer of de homeplugs wel verbinden wanneer ze naast elkaar geplaatst zijn. Meer informatie over storing op het stroomnet vindt u hier: Klik op deze LINK

      Vriendelijke groet,
      Maarten
      Sitecom Webcare Geantwoord op 19-8-2015 om 14:05

      Waardeer dit antwoord (83) Misbruik melden
    • Bij mij lukt dus geen van allen meer , de homeplug is met geen mogelijkheid te resetten met een paperclip ..10 seconden 20 seconden 30 seconden 40 seconden ....helemaal niets helpt ! Alle stopcontacten in huis en buitenhuis al gehad de set Is 4 jaar oud en nu al defect...Blijkbaar had ik de set moeten registeren na aankoop ...dan zou ik nu 10 jaar garantie hebben ...blijkbaar wist ik dat dus niet ... Geantwoord op 2-11-2017 om 22:14

      Waardeer dit antwoord (70) Misbruik melden
    • Hello mense, de homeplug houde er ineens mee op binne. Geen data meer. Wel in het stopcontact in de berging lags de modem. Weet iemand de oplossing? Geantwoord op 6-12-2017 om 12:09

      Waardeer dit antwoord (72) Misbruik melden
    • Wat een waardeloos spul ! Hier hoef je je geld niet aan weg te gooien. Het is troep ! Werkt voor geen meter.
      Dat sitecom deze shit maar blijft verkopen, ze lezen zelf toch ook al die klachten over dit slechte produkt. Geantwoord op 7-12-2021 om 20:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info