• Ik wil graag de Sitecom WLX-2007 - Range Extender bestellen om mn tv's erop aan te sluiten. Dit zodat ik geen lange kabels hoef te trekken. Ik doe dit nu ook al met 2 extenders van telfort, de ene dus in de ethernetpoort van de hoofdmediabox en dan de stekker in de extender, dan boven zo'n andere extender en hetzelfde (dus kabel in de poort van de ethernetpoort en de andere in de extender) daarna met elkaar verbonden.
    Nu is mijn vraag of dit ook met dit systeem kan en of ik er dan meerdere tv's op kan aansluiten en eventueel in een andere kamer een computer.
    En kan ik dit systeem ook koppelen met die van telfort of moet ik ze allemaal vervangen?

    Alvast bedankt voor de antwoorden

    Groetjes Bianca

    Gesteld op 27-9-2016 om 04:30 in forum Sitecom WLX-2006 - N300 Misbruik melden
    • Hoewel het aansluiten geen probleem zal zijn, is het de vraag of uw provider toestaat om op deze manier TV over IP te bekijken.
      Raadpleeg eerst de provider, als zij het groene licht geven dan kunt u zeker proberen op deze manier de tv's aan te sluiten.
      Houd er wel rekening mee dat via een extender maar de helft van de aangegeven snelheid gehaald kan worden omdat het signaal draadloos doorgegeven wordt. Geantwoord op 27-9-2016 om 14:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info