• Helaas valt onze internetverbinding weg op al onze apparaten. Resetten helpt dan weer even maar al snel weer hetzelfde probleem. We hebben sitecom router WLR-7100 V1 002.

  Wat kan ik hier aan doen?

  Gesteld op 25-11-2016 om 23:34 in forum Sitecom WLR-7100 - X7 AC1200 Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde gehad. Apparaat opgestuurd voor eventuele reparatie. Nieuwe router ontvangen maar deze heeft hetzelfde probleem. Ik heb de router weggehaald en heb nu een prima verbinding via mijn ziggo modem.
   wenda Geantwoord op 4-12-2016 om 16:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heeft u al een oplossing? Wij worstelen al enige tijd met dit probleem. met name als een van onze laptops wordt opgestart valt de verbinding op alle apparaten weg.
   Heb al verschillende dingen geprobeerd, maar nog geen oplossing. Geantwoord op 28-1-2017 om 14:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • de Sitecom en Ziggo modem werken elkaar een beetje tegen.
   Beter is om de Ziggo modem "te Bridgen" (dit moet gedaan worden door ziggo zelf en ken telefonisch gevraagd worden)
   er blijft dan 1 poort open naar de Sitecom router. Deze ga je dan gebruiken als WiFi router (2,4 en/of 5 Ghz) Je zult zien dat je dan een stabiel WiFi signaal hebt.
   Succes Geantwoord op 20-4-2017 om 13:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info