• Sitecom router X7 AC1200, kan ik met de Wireless stick van de PV panelen niet inloggen op de router. Alle mogelijke wachtwoorden werken niet. Bijgeleverde wachrtwoord van de router als mede het wachtwoord van de PV stick.
  Dit is gekomen na vervangen oude router, deze staat niet meer in het systeem.
  Wat gaat er fout.

  Groetjes,

  Leo.

  Gesteld op 21-1-2016 om 12:11 in forum Sitecom WLR-7100 - X7 AC1200 Misbruik melden
  • Probleem had ik eerst ook; Internet noemt als wachtwoord "admin" of "user" of andere vormen.

   Wat bij mij werkte:

   De inlognaam is admin, het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord van het netwerk (staat op de zijkant van de router, op de sticker). Geantwoord op 6-3-2016 om 12:50

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info