• mn net werk werkte prima tot een dag of 4 geleden opeens m'n PS4's geen verbinding meer hebben althans ze kunnen niet meer de updates/games downloaden van t net, maar heb wel verbinding met t net zelfs Netflix doet t ook niet meer.
  Na contact met Playstation kwamen ze daar tot de conclusie dat ik m'n poorten moet forwarden alleen ik zou niet weten hoe kan iemand me helpen heb een sitecom wrl7100

  Gesteld op 20-8-2015 om 17:57 in forum Sitecom WLR-7100 - X7 AC1200 Misbruik melden
  • Gezien de omschrijving (o.a. deel dat Netflix niet meer werkt) zou het kunnen dat het probleem niet met port forwarding opgelost zal worden. De port forwarding optie is overigens te vinden onder Advanced Settings in het routermenu. Instructies hiervoor staan op onze website: Klik op deze LINK

   Lukt het daarmee niet, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Onze contactopties staan hier: Klik op deze LINK

   Vriendelijke groet,
   Maarten
   Sitecom Webcare Geantwoord op 21-8-2015 om 12:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb op andere forums zelfde problemen gelezen, probeer de hardware accelerator eens uit te schakelen. schijnt veel stabieler te worden.
   staat ook onder advance settings. Geantwoord op 8-12-2015 om 02:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info