• ik heb een zeer onstabiele internet verbinding, na herhaaldelijk contact met mijn provider kwamen ze daar tot de conclusie dat het aan de firewall van mijn router zou liggen.
    ik heb een x5 N 600 sitecom router
    heb jullie gebruikershandleiding gedownload, maar die is in het engels, ik spreek echt wel engels maar de technische termen, daar laat ik het afweten.
    heel graag uw hulp hoe ik dit irritante euvel kan verhelpen, het schijnt gewoon een kwestie van instellen zijn, maar ik heb geen vanstand van die dingen.
    met vriendelijke groeten, marianne muis
    email marianmuis@zeelandnet.nl, telefoon 0111 412250

    Gesteld op 29-12-2014 om 13:52 in forum Sitecom WLR-5100 - X5 N600 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, kom er naar niet achter waar de oorzaak te vinden is. Ook bij mijn valt de internet verbinding steeds om de zoveel minuten weg, en hersteld zich na een paar minuten ook weer vanzelf. Dit op zowel mijn drie laptop's die via een UTP kabel zijn verbonden, als ook op mijn smartphone en tablet. Geantwoord op 29-3-2015 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info