• Wij hebben ook sinds een aantal weken dat de wifi weg valt op onze apparaten. Hoe los ik dit op?

  Gesteld op 30-9-2016 om 20:14 in forum Sitecom WLR-4000 Misbruik melden
  • daar heb ik ook last van mijn zoon heeft hem al gereset is een week goed gedaan en nu heb ik weer geen wifi en internet Geantwoord op 11-10-2016 om 09:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb de firmware van de router proberen te updaten maar die was niet beschikbaar. Terug naar fabrieksinstellingen hielp niet. Oude firmware er op, nog steeds hetzelfde. Overigens erg slechte zaak dat ik de firmware van een of andere italiaanse site moest halen omdat sitecom zelf geen download beschikbaar had voor deze router. Erg slechte support. De cd die bij de router zit staat ook geen firmware op, alleen een handleiding. Ik was er wel klaar mee en heb een router aangeschaft van tp-link. Geen problemen meer gehad. Geantwoord op 12-10-2016 om 11:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info