Taal Documenttype Pagina's
Nederlands VIDEO Onbekend Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn router werkt niet meer optimaal sinds eoa security abonnement is verlopen. U stelt zich hierin niet integer op daar U functionaliteit die gekocht is "disabled". Niet vermogend U hirop aan te klagen ben let mij alleen u aan te spreken en uw image te beschadigen. Met vriendelijke groet (vuile rovers) Gesteld op 25-6-2015 om 03:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • kan ik een printer draadloos aansluiten op deze router Gesteld op 10-5-2015 om 08:52

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb met installeren 2x de verkeerde netwerknaam en WPA2 password ingevuld, waarna de installatie werd verbroken. Hoe kom ik nu weer in mijn netwerk login. Ik heb nu de juiste gegevens bij de hand.
  Gesteld op 28-12-2014 om 12:30

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je kunt gewoon een nieuw browservenster openen en het opnieuw proberen. Lukt het niet, probeer het dan eens via een andere browser (Firefox/Chrome). Geantwoord op 11-5-2015 om 09:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • kun je deze sitecom router ook aan sluiten op een modem laat effe weten of dat kan Groetjes Angela Lamers Gesteld op 18-10-2014 om 20:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Sitecom WLM-4600 - X4 N300

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info