• Bijna 2 jaar de WL-060 dagelijks gebruikt. Wel heb ik vaak de verbinding opnieuw moeten instellen. Vorige week opeens geen internetverbinding meer en met geen mogelijk wee aan de gang te krijgen totdat ik de usb-adapter van de WL-60 uitnam. Bij terugplaatsen van de usb-adapter viel de internetverbinding eerst steeds uit, later deed die het wel maar werd internet heel traag. Ook krijg ik geen stabiele audioverbinding meer met de WL-60. Ik heb het apparaat verwijderd en een kabel tussen desktop en audio-installatie aangelegd. Wat kan het leven toch mooi zijn zonder die troep.

    Gesteld op 19-3-2011 om 22:57 in forum Sitecom WL-060 Misbruik melden
    • vraagje wat voor soort kabel, help ben blond en boven de 50, hahahah, even serieus kan ik zo'n kabel gewoon kopen vanaf usb naar audioverbinding? Geantwoord op 2-4-2011 om 14:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Precies hetzelfde probleem met de adapter. Heeft een aantal maanden zonder problemen gewerkt. In deze tijd wel af en toe een reset van de ontvanger nodig. Nu opeens geen internet verbinding meer en ook geen geluid. Haal ik de adapter aan de PC kant eruit, dan werkt de internet verbinding weer goed. Resetten helpt niets. Blijkbaar stoort de adapter de internetverbinding. Wie weet een oplossing? Geantwoord op 13-6-2011 om 19:54

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info