• Hallo,net zoals alle andere heb ik plots geen signaal meer....hoef dus niet te vragen voor een oplossing want die heeft niemand...

    Gesteld op 9-1-2010 om 16:13 in forum Sitecom WL-060 Misbruik melden
    • leg zender en ontvanger naast elkaar en druk op de reset knop op de usb dit steeds herhalen tot hij het weer doet Geantwoord op 27-7-2010 om 00:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem. Paar dagen werkte het goed en zeer tevreden. Op een gegeven moment deed hij het niet meer en kreeg bijna geen verbinding. Weer een dag later totaal geen verbinding meer. Daarna viel verbinding met router telkens weg als ik de usb zender in de laptop stak. Sitecom gemaild, maar wacht nu al 4 dgn op reactie (zeggen dat ze proberen binnen 5 dagen te reageren.....niet te snel ajb.....).

      Ik heb het op onderstaande manier geprobeerd, laptop + zender ongeveer op ontvanger gezet en resetten. Kreeg wel weer geluidsverbinding maar verbinding router viel weg. Toen dacht ik laat ik ontvanger voor de router eens uitzetten. Verbinding met wl-060 werd nu goed gemaakt en daarna kon verbinding met router ook weer gemaakt worden. Kortom het werkt nu weer zoals het hoort......vraag is nog even voor hoe lang (daar kom ik dus nog op terug)

      Gr. Lody Geantwoord op 7-8-2010 om 13:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info