• Ik gebruik de sitecom router al een aantal jaren. Op dit moment is mijn verbinding niet beveiligd.
  Na het intypen van 192.168.0.1 en tweemaal "ädmin" is bij mij alleen de DHCP tap zichtbaar. (op laptop, ipad en iphone).
  Hoe kan ik dit oplossen??

  Gesteld op 18-9-2016 om 15:44 in forum Sitecom Mimo-XR Misbruik melden
  • Ik had hetzelfde probleem, Ik heb dit opgelost door het bovenstaande in te vullen in internet exployer, en bij instellingen hiervan op instelling voor compaliteitsweergave aan te zetten. en dan werkt het wel Geantwoord op 13-11-2016 om 19:56

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info