• Ik wil sitecom mimo-xr beveiligen. Hoe doe ik dit? Als ik inlog via de browser en het IP-adres, lijkt het alsof de deze internetpagina niet volledig werkt en ik dus niet mijn router kan beveiligen. Tevens heb ik niet meer de CD-rom.

    Gesteld op 7-8-2014 om 13:28 in forum Sitecom Mimo-XR Misbruik melden
    • De oude sitecoms werken met oude HTML (de opmaaktaal van de webpagina's). Ga naar je browserinstellingen (bij internet explorer het tandwieltje rechtsboven) en kies: instellingen voor campatibiliteitsweergave. Voeg het IP adres toe ( de cijfertjes bovenaan het kadertje) en voila.... Geantwoord op 20-9-2014 om 12:11

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info