• Homeknopje op afstandsbediening blijft rood knipperen. Batterijen zijn goed. Probeer een gebruiksaanwijzing te vinden voor dit probleem maar helaas. Kunnen jullie mij helpen? Groet, Michael.

  Gesteld op 31-1-2016 om 21:44 in forum Sitecom MD-272 Misbruik melden
  • Hey Michael,

   Ik heb het zelfde probleem heb jij hier al een oplossing voor gevonden of ontvangen
   ben benieuwd
   Mvg
   François
   Geantwoord op 14-3-2016 om 18:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hier ineens hetzelfde probleem. Batterijen vervangen maar geen bediening mogelijk naast het constante geknipper van "home". Mail gestuurd naar Sitecom inmiddels, telefonisch kon men niets betekenen.
   Groet, Anne Geantwoord op 3-6-2016 om 19:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info