• In de handleiding van singer 6180 kan ik nergens de benamingen vinden van de naaivoetjes die bijgeleverd zijn.. Vermits deze heel verschillen van mijn
    oud naaimachine is dat moeilijk te vinden. !! Weet iemand hier antwoord op.Dank bij voorbaat

    Gesteld op 19-4-2017 om 14:47 in forum Singer 6180 Misbruik melden
    • Je kunt ook de voetjes opzoeken op de website van Singer.com

      Nog beter: Ga naar Youtube, tik de merknaam Singer in, en bekijk de filmpjes die je dan te zien krijgt. Dan weet je meteen hoe die voetjes het beste gebruikt kunnen worden.

      Nog beterder: Ga naar Youtube, tik de merknaam Singer in, als je dan een filmpje van het merk Singer zelf krijgt, klik dan op Kanaal bezoeken. Er is een hele serie filmpjes waarin alle voetjes uitgebreid te zien zijn.

      En dan: Wil je extra voetjes kopen? Bedenk dan dat de meeste al lang geleden zijn ontworpen door Singer, maar dat alle patenten zijn verkocht aan Chinese fabrikanten, die nu alle voetjes maken. Duur of goedkoop, is geen verschil. Komt allemaal uit de zelfde fabriek. Koop dus gewoon goedkoop hetzelfde als wat ook duur wordt verkocht.
      Geantwoord op 11-3-2019 om 14:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info