• De instelknop voor zigzag e.d. doet het niet meer wie kan mij helpen?

  Gesteld op 11-9-2019 om 16:07 in forum Singer 1507 Misbruik melden
  • Heb je hem al gebruikt? Ik dacht dat nl. ook maar het lag aan mij! Ik deed niet alle handelingen die nodig waren pak anders je boekje er nog eens bij en doe het rustig stap voor stap.
   Hoop dat het lukt. Geantwoord op 15-9-2019 om 14:47

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hij heeft het in het verleden perfect gedaan maar nu blijf hij rechts uit het midden staan.
   Ik kan de naaldhouder met de hand naar het midden duwen maar als ik dan de keuzeknop voor zigzag e.d. verplaats naar zigzag voel ik enige weerstand gaat de naald weer rechts van het midden staan, in deze stand is machine voor normaal stikwerk prima te gebruiken. De gebruiksaanwijzing geeft geen oplossing. Geantwoord op 17-9-2019 om 11:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info