Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb nog niet zo lang geleden bij Lidl een föhn gekocht van SilverCrest, een professionele ionen-haardroger. (IAN270758) Ik föhn altijd best warm en dan gebruik ik om vast te zetten de knop voor koude lucht die bovenaan het handvat zit. Ik heb kort haar, dus ik föhn helemaal niet zo lang. Nog niet lang nadat ik de föhn had, kreeg ik geen warme lucht meer, wat ik ook probeerde. Ik heb het nog een keer geprobeerd, maar kreeg toen meteen al geen warme lucht meer. Lidl gemaild en ik kreeg prompt een nieuwe. Héél goede service, Lidl! Maar wat doet erop? Met deze föhn gebeurt precies hetzelfde! Het lijkt mij dat ik iets fout doe of anders moet doen, want 2 dezelfde föhns met hetzelfde probleem, lijkt mij onwaarschijnlijk.
  Wie kan mij helpen? Gesteld op 25-1-2017 om 12:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Inmiddels ben ik met beide föhns die niet meer werkten naar de 'fiksclub' hier in de stad geweest. De föhns zijn helemaal uit elkaar gehaald en er blijkt een breukje te zitten in de bedrading rond het hete lucht verwarmingsapparaat. Kan dus niet gemaakt worden; te kostbaar voor deze prijscategorie föhn. Ik heb inmiddels mijn derde groene föhn en deze werkt tot op heden prima. Gewoon reclameren via de website van Lidl en je krijgt een nieuwe; top service!Geantwoord op 9-6-2017 om 21:13

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Heb sinds tien keer te gebruiken ook hetzelfde probleem. Plots geen warme lucht meer.
   Kan de graden ook niet warmer zetten
   Waar kan ik dit melden? En vind mijn aankoopticket niet meer...zou dat probleem kunnen geven. Wel heb ik de originele doos nogGeantwoord op 19-10-2018 om 13:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb ook een fohn gekocht bij Lidl en er komt allwen maar koude lucht uit.
   Ik heb helaas geen aankoopbon meer.
   Wat kan ik doen?
   Graag advies!!! Geantwoord op 6-12-2021 om 23:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Silvercrest Fohn

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info