• Geachte gebruikers,

  Ik heb 1 koffie kunnen zetten en daarna komt er geen koffie meer uit als ik op de koffieknop druk maar gloeiend heeft water uit de melkopschuimer....iemand bekend hiermee? Ik snap niet wat er niet goed gaat

  Gesteld op 31-8-2017 om 12:11 in forum Silvercrest Espresso apparaat Misbruik melden
  • Beste mensen, vrijdag gekocht. Mooi ding. Maar er komt alleen water uit het melkopschuimpijpje, nog geen koffie gehad. wie o wie heeft de oplossing.
   Geantwoord op 27-1-2019 om 14:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info