• Volgens mij is het gewoon rotzooi wij hebben hem ook de silvercrest van de lidl maar doet niks

    Gesteld op 15-2-2017 om 14:02 in forum Silvercrest Car kit Misbruik melden
    • Ik heb ook zo eentje van de Lidl een SBTF 10C3 en hij werkt perfect op mijn Samsung ACE4 en ook op mijn nieuwe Samsung A5. Was in 2 minuten geïnstalleerd. Je moet wel de juiste installatie methode (zie boekje) volgen. Bij sommige oudere smartphones gaat het niet vanzelf en moet je password invullen enz.. MVG Leo Geantwoord op 20-2-2017 om 20:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info